Який напрямок у музиці твій улюблений?

суботу, 11 квітня 2015 р.

Simple Plan

Simple Plan — канадський музичний рок-гурт, що грає у стилі поп-панкпоп-рокальтернативний рок. Заснований на хвилі популярності поп-панку у 1999 році у Монреалі. У 2010 році гурт переїхав до Лос-Анжелесу.



Гурт Simple Plan утворилася в 1996 році під назвою Reset. Гурт створили друзі: П'єр Був'є, Чарльз Комо, Філіп Джолікоер і Адріан Вайт. Reset гастролювали по Канаді з такими групами, як MXPX, Ten Foot Pole і Face to Face, але їм не вдалося досягти великой популярності. Дебютний альбом No Worries був випущений в 1999 році і Комо після цього вирішив покинути групу і піти вчитися в коледж. Через два роки він зустрів своїх шкільних друзів Джеффа Стінко і Себастьяна Лефебр, вони об'єдналися і створили свою групу. Тим часом Reset випустили свій другий альбом No Limits. В кінці 1999 року, Комо і Був'є зустрілися на Sugar Ray, і після цього П'єр пішов з Reset і незабаром приєднався до Чака. Девід Дерозьє замінив Був'є в групі Reset, але через 6 місяців теж покинув колектив. Був'є запросив Дероз'є в Simple Plan, і тепер П'єр тільки співає, а Девід грає на бас-гітарі.
Походження назви групи є невизначеним. За однією з версій назву було взято після перегляду фільму «Простий план». Але на офіційному сайті була викладена фотографія з книгою Скота Сміта «A Simple Plan» і підпис до фотографії «Книга, з якої  все це почалося».

До складу гурту входять:
  • Джефф Стінко (Jeff Stinco): соло-гітара
  • Девід Дерозьє (David Desrosiers): бас-гітара/бек-вокал
  • П'єр Був'є (Pierre Bouvier): вокал
  • Себастьян Лефебр (Sebastien Lefebvre): гітара/бек-вокал
  • Чак Комо (Chuck Como): барабани
З часу свого заснування гурт не міняв склад учасників.

Немає коментарів:

Дописати коментар